Hundar

HUNDAR

På gården finns det flera hundar.  Hundarna arbetar tillsammans med sina människor på gården. De deltar i olika arbeten, till exempel vid vallning av höns, vid uteritter, hundpromenader eller under djur- och stallskötsel. Hundarna fyller en viktig funktion i det sociala samspelet och här nedan presenterar vi dem alla i bokstavsordning. 


Om du har med dig en främmande hund till oss ber vi dig kontakta oss innan. Det är viktigt att våra hundar får känna sig trygga på arbetet och att vi får veta lite om din hund före ett eventuellt besök.  Alla besökande hundar som inte hör till gården ska hållas kopplade eller i medhavd bil (om vädret tillåter).


Märta

Märta

Märta må vara minst – men är ändå störst på något vis. Märta har stenkoll på vilka som hör till gården eller ej. Hon älskar att hänga med på ridtur. Ja, alltså när solen skiner – annars vill hon helst ligga under täcket.


Märtas människa: Hanna Askered

Disa

Disa

Disa är en snäll, glad och aktiv parson russell. Hon älskar lika mycket att hänga med på långa promenader som att sitta i ditt knä.


Disas människa: Mikaela Thunholm

Jindo

Jindo

Jindo föddes 2011 och är en bordercollie. Han är en cool kille som har superkoll på gårdens alla djur. Jindo har en fantastisk personlighet och är tränad i allt från personsök till eftersök. Han är dessutom Licensierad PedagogHund och har tidigare arbetat på en gymnasiesärskola med sin matte.


Jindos människa: Karin Strandberg

Märta

Luzza

Mer info om Luss kommer inom kort.


Luzza människa: Anna Karlsson

Märta

Balto

Balto har precis kommit till sin nya familj och har ännu inte riktigt börja vara hos oss på gården. Balto är en västgötaspets och ska bland annat tränas i att hjälpa Moa att varna när blodsockret blir för högt eller för lågt - dvs utöver att vara älskad familjehund få hjälpa till genom att vara en sk diabeteshund.


Baltos människa: Moa Tallström

KONTAKTA OSS

    Ledinge 22, Vallentuna

Ridverksamhet: 073-147 07 83

Daglig verksamhet: 070-611 60 61STÖD OSS

Bankgiro: 5328-1887


Plusgiro: 747220-2


Swish: 123 589 45 22


Org.nr: 802493-7222

FÖLJ OSS