Personal

PERSONAL


Vi har en mycket engagerad personalgrupp med bred kompetens
inom både människa och djur.

Hanna Askered

HANNA ASKERED

CHEF RIDVERKSAMHET

 

Hanna är grundare till Lära med Djur och ägnar sig numera åt föreningen på heltid. Hon har arbetat med djur under hela sitt liv och drev tidigare Östermalms Ridskola. De senaste åren har hon arbetat som rid- och djurlärare inom gymnasiesärskolan och har utbildning inom bland annat psykiatri. Hanna har hunden Märta samt ett par hästar.

 

hanna@larameddjur.se

Tel: 073-147 07 83

Karin Strandberg

KARIN STRANDBERG

VERKSAMHETSCHEF daglig verksamhet

 

Karin kommer närmast från en gymnasiesärskola i tjänsten som biträdande rektor, lärare och mentor och har hos oss startat upp vår dagliga verksamhet. Hon är behörig yrkeslärare och har bland annat undervisat i ämnen såsom biologi, naturvetenskap, djur, naturbruk och har utbildning inom pedagogik, biologi och psykiatri. Karin har stor erfarenhet av människor med funktionsskillnader samt är en sann djurvän. Karin har hästarna Sally, Tigge och bordercollien Jindo.

 

karin@larameddjur.se

Tel: 070-611 60 61

Mikaela Thunholm

MIKAELA THUNHOLM

HANDLEDARE & RIDPEDAGOG

 

Mikaela kommer närmast från en gymnasiesärskola där hon har arbetat som yrkeslärare och elevassistent för ungdomar med funktionsskillnader. Hon har arbetat med hästar hela sitt liv och är handledare och ridpedagog hos oss.

 

mikaela.thunholm@larameddjur.se

Tel: 073-545 00 87

Jenny Paulsson Frandsen

JENNY FRANDSEN PAULSSON

HANDLEDARE

 

Jenny är uppvuxen på gård och har ett stort hjärta för djur och natur. Hon har ridit och haft hästar i hela sitt liv samt arbetat i olika typer av ungdomsverksamheter. Jenny är utbildad inom idrott, hälsa och ledarskap (gymnasieutbildningen IHL) samt Svenska Ridsportförbundets utbildning som ridledare för personer med funktionsskillnader.

 

jenny.frandsen-paulsson@larameddjur.se

Tel: 070-511 49 97

ANNA WETTERBERG

HANDLEDARE


Anna är utbildad logoped och kommer närmast från habiliteringscenter inriktning

barn med NPF, autism, rörelsenedsättning samt flerfunktionsnedsättning. Anna har även varit verksam i USA som assistent till logoped som inkluderar hippoterapi som en del i logopedisk behandling av barn med olika sorters funktionsnedsättning. Utbildad vid Karolinska Institutet, SLU mm.


anna.wetterberg@larameddjur.se

Tel: 072-201 10 39

Sara Wiechel

SARA WIECHEL

HÄSTSKÖTARE/GROOM


Sara arbetar deltid som hästskötare/groom på Lära med Djur sedan april 2015. Sara har hållit på med hästar sedan hon var sju år gammal, haft egna hästar och har varit hästskötare åt ett flertal ryttare. Själv har hon precis debuterat i paradressyr med egna hästen Shess där hon placerade sig tvåa.

Moa Tallström

MOA TALLSTRÖM

HÄSTSKÖTARE/GROOM


Efter sin praktik hos oss under tiden på särgymnasiet kunde vi erbjuda Moa en anställning. Moa är en riktig solstråle och klippa! Moa har västgötaspetsen Balto.

Anna Karlsson

ANNA KARLSSON

HANDLEDARE

 

Anna är kvalificerad skötare inom psykiatri och omsorg och kommer närmast från Socialtjänsten som behandlingsassistent i det mobila teamet. Hon har även arbetat på psykiatriboende samt HVB-hem inom missbruksproblematik. Anna har ett storta hjärta för djur och arbetar tillsammans med sin fina rottweiler Luzza här på gården under helger samt är vår fasta vikarie.


anna.karlsson@larameddjur.se

Linda Olofsson

LINDA OLOFSSON

EXTERN HANDLEDARE MORSTA


Linda är undersköterska och har utbildning med fokus på specialpedagogik och demens/geriatrik och har tidigare arbetat med barn med funktionsskillnader på heltid. Linda växte upp på ett litet familjärt islandshäststuteri i Småland och har sedan 1998 drivit ridverksamhet i egen regi som ridskolechef på islandshästar och senare även stora bruna.


linda.olofsson@larameddjur.se

Tel: 076-119 10 82

Linda Olofsson

AGNETA STILLING WATTIN

BIDRAGSANSVARIG

 

Agneta har tidigare  bland annat arbetat inom Föräldraföreningen mot Narkotika. I grunden är hon fritidspedagog inom pedagogik. Målgruppen på Lära med Djur är närliggande min tidigare erfarenhet med barn, ungdomar och föräldrar med olika behov som behöver kunskap och stöd. Förutom djur och natur är mitt största intresse att utveckla den sociala kompetensen utifrån för våra elevers förutsättningar genom anpassad ridning.

 

agneta@larameddjur.se

KONTAKTA OSS

    Ledinge 22, Vallentuna

Ridverksamhet: 073-147 07 83

Daglig verksamhet: 070-611 60 61STÖD OSS

Bankgiro: 5328-1887


Plusgiro: 747220-2


Swish: 123 589 45 22


Org.nr: 802493-7222

FÖLJ OSS