Styrelse

STYRELSE


I föreningens styrelse finns människor från olika yrkesgrupper representerade: allt från ekonom till mäklare. Alla i ledningsgruppen har breda erfarenheter och ett stort socialt engagemang. Styrelsen arbetar efter Svenska Ridsportsförbundets stadgar.

Annis Lange

Annis Lange

Ordförande


Annis har ridit sen hon var fem år. Hon har haft flera egna ponnys och nu hästen Wille som bor hos oss på gården. Annis har jobbat i många olika branscher, restaurang,  barn-TV, barnflicka utomlands, hästbutik och är utbildad hästmassör. Idag är hon delägare i Stockholm Hästbutik. Annis är mamma till Bianca i vår ungdomsgrupp.


E-post: annis.lange@larameddjur.se

Håkan Olofsson

Håkan Olofsson

Vice Ordförande


Håkan är bondgrabb från Sörmland, som är utbildad till Driftsledare inom lantbruk. Har tidigare varit förtroendevald i olika sammanhang.

Håkan bor tillsammans med fru, hundar och hästar på landet och jobbar med djuruppfödning och växtodling i ett lantbruksföretag i Vallentuna.


E-post: hakan.olofsson@larameddjur.se 

Lars Tallström

Lars Tallström

Sekreterare


Mer info kommer inom kort.


E-post:  lars.tallstrom@larameddjur.se

My Riseid

Kassör


My är utbildad folkhälsovetare och skrev sitt examensarbete kring hur husdjur påverkar människors hälsa och arbetar just nu på Försäkringskassan. Hon är uppvuxen på hästgård i Skåne, ridit så länge hon kan minnas och tävlade fälttävlan på hög nivå tills hon var 20 år. Har varit ideellt engagerad och suttit i styrelser i ett flertal olika föreningar.


E-post: my.riseid@larameddjur.se

Kim Wadsted
Agneta Stilling Wattin

Agneta Stilling Wattin

Ledamot


Agneta har tidigare arbetat inom Föräldraföreningen mot Narkotika. I grunden är hon fritidspedagog inom pedagogik. Målgruppen på Lära med Djur är närliggande min tidigare erfarenhet med barn, ungdomar och föräldrar med olika behov som behöver kunskap och stöd. Förutom djur och natur är mitt största intresse att utveckla den sociala kompetensen utifrån för våra elevers förutsättningar genom anpassad ridning.


E-post: agneta@larameddjur.se

Anna Wallin

Anna Wallin

Ledamot


Anna bor på Södermalm i Stockholm och arbetar med reklam och kommunikation sendan 14 år tillbaka.


Hon kommer ursprungligen från Skåne och är uppväxt på landet med katter, hund och häst. Och den härliga doften av natur!


E-post: anna.wallin@larameddjur.se

Anneli Flygare Rydell

Anneli Flygare-Rydell

Ledamot


Anneli har växt upp med engagemang i föreningslivet, bland annat i 4H-verksamhet och på Mälarhöjdens ridskola. Anneli är biträdande rektor på Åsö vuxengymnasium och speciellt intresserad av att arbeta med elever i svårigheter. Hon är utbildad gymnasielärare i svenska och engelska.


E-post: anneli.rydell@larameddjur.se

Anneli Flygare Rydell

Carola Wetterlund

Ledamot


Carola har tidigare arbetat inom både flyg- och fastighetsbranschen, men har även erfarenhet från gymnasiesärskolan. Idag pendlar hon mellan Stockholm och Palma och är en glad nybörjare inom ridning.


E-post: carola.wetterlund@larameddjur.se

Elisabeth Larson

Ingrid Wikström

Suppleant


Ingrid driver ett företag inom personlig assistans i Vallentuna och är  även yogalärare. Ingrid har en hund på deltid som heter Monza, en vit spets, och har ridit mycket i sin barndom. Vistas mycket ute i skog och natur i fjällen eller i sin kanot. 


E-post: ingrid.wikstrom@larameddjur.se

ADJUNGERANDE


Som ytterligare kompetens i styrelsen finns följande adjungerade styrelseledamoter:

Hanna Askered

Grundare, stallchef


Hanna har arbetat med djur under hela sitt liv och har under flera år arbetat  som ridskolechef. De senaste åren har hon arbetat som rid- och djurlärare inom gymnasiesärskolan.  Hanna är grundare till Lära med Djur och ägnar sig numera åt föreningen på heltid. Som grundare och stallchef är Hanna adjungerand styrelsemedlem.


E-post: hanna@larameddjur.se

Tel: 073-147 07 83

Hanna Askered

Karin Strandberg

Verksamhetschef Daglig verksamhet


Karin kommer närmast från en gymnasiesärskola i tjänsten som biträdande rektor, lärare och mentor. Hon är behörig yrkeslärare och har bland annat undervisat i ämnen såsom biologi, naturvetenskap, djur, naturbruk och har utbildning inom pedagogik, biologi och psykiatri. Karin har stor erfarenhet av ungdomar med funktionsskillnader samt är en stor djurvän. Som Verksamhetschef för Lära med Djurs dagliga verksamhet är Karin adjungerand styrelsemedlem.


E-post: karin@larameddjur.se

Tel: 070-611 60 61

Karin Strandberg

KONTAKTA OSS

    Ledinge 22, Vallentuna

Ridverksamhet: 073-147 07 83

Daglig verksamhet: 070-611 60 61STÖD OSS

Bankgiro: 5328-1887


Plusgiro: 747220-2


Swish: 123 589 45 22


Org.nr: 802493-7222

FÖLJ OSS