Jeanette Bäckström

Jeanette med sina katter Gunnar och Alfons.

JEANETTE BÄCKSTRÖM


HANDLEDARE VIKARIE

 

Jeanette älskar att arbeta med människor och att se varje individ utvecklas efter sina förutsättningar. Hon har en kandidatexamen i Biomedicin med inriktning fysisk träning och har sedan examen 2012 arbetat med människor och fysisk aktivitet i olika former. Jeanette är kunnig, driven och engagerad när hon kämpar för att skapa individanpassade fysiska aktiviteter där alla får lyckas.

      En av Jeanettes stora hjärtefrågor är individanpassad träning varpå projektet Ridibilitering växt fram. I detta nya Lära med Djur-projekt får vi hjälp av hästen som pedagogisk och terapeutisk hjälp. Här får människor hjälp med den motivation och verktyg som behövs för att växa och ha roligt under sin fysiska aktivitet.

      I sin roll som handledare och ridpedagog är Jeanette är trygg, idérik, har alltid nära till ett varmt leende och ja – hon kanske till och med lite busig.

Jeanette har spelat volleyboll i J-landslaget och började rida när hon var 4 år. Hon har utöver sin människofamilj två underbara katter som heter Gunnar och Alfons.


KONTAKT

jeanette.backholm@larameddjur.se


Ytterligare kontaktuppgifter finner du här >>