Maria Andersson

Maria är verksam på sin fantastiska gård i Norrtälje.

MARIA ANDERSSON


HANDLEDARE NORRTÄLJE


I Norrtälje driver Maria sin fantastiska gård som vi skulle beskriva är en kombination av C.S. Lewis böcker om Narnia och Astrid Lindgrens fina sagovärld. På denna filial är Maria handledare i vår dagliga verksamhet samt ridpedagog i våra unika projekt. 


Maria har tidigare arbetat inom särskolan, på autistfritids, med ideell idrottsverksamhet för personer med funktionsvariationer, inom äldrevård,, med hundträning, som veterinärassistent och som volentär för att stötta cancersjuka patienter.

Maria brinner för alla individer som har det tufft håller och vi är så stolta över att berätta att hennes beundransvärda engagemang skapar nya Lära med Djur projekt som kommer att drivas på denna drömlika lilla filial.


Djurvän är bara förnamnet och Marias gård har blivit ett hem för många djur som behövt en andra chans. Hon har många gånger ställt upp med ovärdeliga råd när någon av våra djur på Ledinge varit sjuka. Hos Maria träffar ni hästar, katter, grisar, getter, får, fåglar, kaniner, marsvin och  många underbara hundar. Vi lovar det inte är en överdrift att det finns djur i varenda hörna.


Utöver Marias kompetens som pedagog och handledare så är hon en fantastisk lyssnare, stilsäker inredningsdesigner, godisgris och har en värme som lyser igenom allt hon gör. 


KONTAKT

maria.andersson@larameddjur.se


Ytterligare kontaktuppgifter finner du här >>