Hundar

HUNDAR

På gården finns det flera hundar.  Hundarna arbetar tillsammans med sina människor på gården. De deltar i olika arbeten, till exempel att närvara i samtal, vid uteritter, promenader eller under djur- och stallskötsel. Hundarna fyller en viktig funktion i det sociala samspelet och här nedan presenterar vi dem alla. 


Om du har med dig en främmande hund till oss ber vi dig att lämna den i bilen (om vädret tillåter). Det är viktigt att våra hundar får känna sig trygga på arbetet och inte behöva ta möten med främmande hundar på sin gård.


Märta

Märta

Märta må vara minst – men är ändå störst på något vis. Märta har stenkoll på vilka som hör till gården eller ej. Hon älskar att hänga med på ridtur. Ja, alltså när solen skiner – annars vill hon helst ligga under täcket.


Märtas människa: Hanna Askered

Disa

Disa

Disa är en snäll, glad och aktiv parson russell. Hon älskar lika mycket att hänga med på långa promenader som att sitta i ditt knä. 


Disas människa: Mikaela Thunholm

Jindo

Jindo

Jindo föddes 2011 och är en bordercollie. Han är en cool kille som har superkoll på gårdens alla djur. Jindo har en fantastisk personlighet och är tränad i allt från personsök till eftersök. Han är dessutom Licensierad PedagogHund och har tidigare arbetat på en gymnasiesärskola med sin matte.


Jindos människa: Karin Strandberg

Märta

Luzza

Luzza är en glad och snäll rottweiler i sina bästa år. Hon älskar att busa och gå i skogen.


Luzzas människa: Anna Karlsson

Daglig verksamhet070 611 60 61

Ridverksamhet

073 147 07 83

Org.nr: 802493-7222


Bankgiro: 5328-1887


Plusgiro: 747220-2


Swish: 123 589 45 22