Anna Karlsson

Anna med sin fina rottweiler Luzza.

ANNA KARLSSON


HANDLEDARE DELTID SAMT VIKARIE


Anna är kvalificerad skötare inom psykiatri och omsorg och kommer närmast från Socialtjänsten som behandlingsassistent i det mobila teamet. Hon har även arbetat på psykiatriboende samt HVB-hem inom missbruksproblematik.

      Anna är en riktig solstråle som sprider värme till både människor och djur. Hon har verkligen gjort skillnad för elever i behov av att starta i ridverksamheten med en egen pedagog innan deltagande i grupp där hon tagit emot barn efter önskemål och med individuella anpassningar.

      Anna har ett gediget intresse för odling och har nyligen tagit det vidare och skapat projektet Blomstra med Djur. Blomstra med Djur är en möjlighet att tillsammans på ett roligt sätt få en fin och kreativ gård. Aktiviteten genomförs under daglig verksamhet, men precis som med våra övriga projekt så vänder sig även detta till en bredare publik. Är du i behov av nya idéer för att skapa en harmonisk utemiljö, få nya blommor och grödor att växa, nya kryddor till köket, trädbeskärning eller få annan praktisk hjälp till er plätt? Då kommer Anna med sitt team från vår dagliga verksamhet till dig.

      Anna älskar att vara i skogen med hund i samspel med våra deltagare för att uppleva naturens kraft. Anna är precis som alla på Lära med Djur djurtokig och har två egna hundar, Luzza och Bella.KONTAKT

anna.karlsson@larameddjur.se


Ytterligare kontaktuppgifter finner du här >>