Anna Wetterberg

Vår legitimerade logoped och läsombud Anna.

ANNA WETTERBERG


HANDLEDARE, LOGOPED & RIDPEDAGOG


Anna är legitimerad logoped och kommer närmast från habiliteringscenter inriktning barn med NPF, autism, rörelsenedsättning samt flerfunktionsnedsättning. Anna har även varit verksam i USA som assistent till logoped som inkluderar hippoterapi som en del i logopedisk behandling av barn med olika sorters funktionsnedsättning. Utbildad vid Karolinska Institutet, SLU mm.

      Då Anna brinner för kommunikation, språkutveckling och läsning har projekten Läsa med Djur och Talutveckling med Djur skapats då flera barn fått möjligheten att hitta läslust, utveckla sitt tal och bli tryggare i sin läsning. Återkopplingen på dessa projekt har varit minst sagt rörande då Annas lugn, kompetens och engagemang och med våra kloka djur som pedagogiska hjälper har resultaten varit enastående. Vi arbetar nu på möjligheter för forskning på Annas metoder då vi vet att detta arbetssätt är mycket framgångsrikt och att djur är en otrolig tillgång i att öka motivationen hos många människor.

      Anna är vårt officiella läsombud i vår dagliga verksamhet och möjliggör bland annat lästräning i samspel med allt från marsvin till hästar under dagarna. Som handledare har Anna en mycket trygg närvaro med deltagarna och hennes fina, behagfulla och positiva bemötande bidrar till en harmonisk miljö.

      Annas hjärta slår lite extra för sin härliga islandshäst Tigge som inte bara är hennes kollega och vän utan även träningspartner.KONTAKT

anna.wetterberg@larameddjur.se


Ytterligare kontaktuppgifter finner du här >>