Jenny Frandsen Paulsson

Jenny aka Pippi.

JENNY FRANDSEN PAULSSON


HANDLEDARE & RIDPEDAGOG


Lära med Djurs egen Pippi Långstrump uppmuntrar brukare och elever på Lära med Djur att nå sina mål genom roliga och lekfulla metoder. Danser och konster till häst som förekommer här hos oss kommer ofta från Jenny. 

      Jenny har bland annat utbildning inom idrott, hälsa och ledarskap (gymnasieutbildningen IHL) och har förmodligen de starkaste bicepsen av alla i personalgruppen. Hon hjälper oss alla att komma igång i egna projektet Fysa med Häst. Vidare har hon gått Svenska Ridsportförbundets kurs som ridledare för personer med funktionsvariationer samt enskilda kurser inom området NPF.

      Jenny är mycket praktiskt lagd och vi alla vänder oss gärna till henne om något behöver skruvas eller lagas. Detta bemöts alltid av glädje, lätthet och värme från Jennys håll.

      Jenny har under sin tid som handledare och ridpedagog på Lära med Djur inte bara berömts för sin tokroliga sida utan för hur hon ger människor och djur ett bemötande som bidrar till en rofylld arbetsmiljö för oss alla. Och smeknamnet Pippi blev det när vi hade en nyfödd fölunge som inte ville gå och Jenny lyfte upp honom precis som Pippi bär sin häst Lilla Gubben.

      Jenny har sina fina fyrbeningar hemma, men vi har fått träffa hennes fantastiska hopphäst Fia som varit över på träning. Jennys favoriträtter är bland annat ostbågar på pannkakor, banan på macka och pasta med pesto och bearnaisesås – vilket visar en hel del på hennes uppfinnerikedom.

KONTAKT

jenny.frandsen-paulsson@larameddjur.se


Ytterligare kontaktuppgifter finner du här >>