Karin Strandberg

KARIN STRANDBERG


VERKSAMHETSCHEF


Då vi alltid kan lita på att alla styrdokument och rutiner finns på plats kan man tro att vår chef och grundare för dagliga verksamhet enligt LSS* är en person som trivs allra bäst framför datorn och i administrativt arbete. Det är till viss del rätt, men Karin älskar också utomhuslivet och vill gärna hänga med våra deltagare och djur ute i verksamheten. Hon har utöver sin lärarexamen en imponerade resumé som biträdande rektor och lärare i gymnasiesärskolan, formgivare inom reklambranschen, som zoolärare/pedagog på Kolmården, eget hundutbildningscenter samt utbildningar inom psykiatri, neuropsykiatriska funktionsvariationer, biologi, etologi, formgivning mm.

      Som grafisk formgivare i grunden med utbildning från Berghs School of Communication var det självklart att Karin skulle göra vår grafiska profil och logotyp när föreningen bildades.
      Karin brinner för lärande, djur och natur på alla sätt och har lanserat flera av våra framgångsrika och unika projekt. När Karin får en idé så vet vi av erfarenhet att den paketeras i Karins dator, presenteras på morgonmötet, genomförs av högsta kvalitet, är ute på sociala medier och hamnar på helsidor i pressen – allt inom 24 timmar! Som behörig lärare är hon starkt engagerad i pedagogik och lärande och med utbildning inom psykatri finner hon komplexa beteenden extra intressant.

      Med denna beskrivning så förstår ni att detta handlar om en helt unik person som inte riktigt stämmer överens med hennes egen beskrivning av sig själv: en helt vanlig djurtomte. Fantastiska bordercollien Femme och Karin är för övrigt som ler och långhalm så om du ser Karin så är Femme alltid nära.

      Vi i personalgruppen är tacksamma för hennes varma bemötande samt gedigna och profesionella kvalitetsarbete som inte bara ger oss tydliga riktlinjer i vårt arbete utan som också säkerställer rättssäkra insatser för våra deltagare och möjliggör att vi kan arbeta med det vi älskar - att se människor med funktionsvariationer utvecklas tillsammans våra fantastiska djur. Kika gärna närmare på tre av hennes hjärteprojekt Hälsa med Djur, Skapa med Djur samt Plugga med Djur.

      Karin driver Lära med Djur tillsammans med Hanna Askered.


*LSS = lagen om särskilt stöd

Karin och nordsvenska brukshästen Zigge.

KONTAKT

karin@larameddjur.se

Tel: 070-611 60 61


Ytterligare kontaktuppgifter finner du här >>