Mikaela Thunholm

Mikaela och Alva.

KONTAKT

mikaela.thunholm@larameddjur.se


Ytterligare kontaktuppgifter finner du här >>

MIKAELA THUNHOLM


HANDLEDARE & RIDPEDAGOG


Mikaela är en otrolig handledare och ridpedagog som arbetat med ridutbildning sedan hon gick ut Naturbruksgymnasiet på Berga. Efter det har hon både gått ridledarutbildning, barnledarutbildning och fritidsledarkurs samt kompletterat med kurser inom neuropsykiatriska funktionsvariationer. Hon har även varit verksam som yrkeslärare och elevassistent på särgymnasium.

    Som handledare är Mikaela noggrann med allt som bidrar till människornas och djurens välbefinnande. Mikaela har ett gediget pedagogiskt tänk och är en förebild i sitt bemötande för alla. Med nyfikenhet, positivitet och värme navigerar hon dialogen med deltagaren på ett föredömligt sätt. Och om det finns någon som mockar en box lika bra som Mikaela är det troligtvis någon hon har lärt och handlett i att mocka.

      Mikaela har tidigare tränat både i hoppning och dressyr. Mikaelas ridlektioner är fantastiskt inspirerande både för elever och de som står och tittar då hon har en förmåga att få alla grunder inom ridningen spännande. Vi har förstått att det förekommer både tigrar, lianer och krokodiler på ridbanan under hennes lektioner och att skogen är ett spännande äventyr.

      Mikaela har två helt underbara fyrbeningar, hästen Brooklyn och hunden Disa. Kika gärna på Mikaelas hjärtefråga Omtanke för häst.