Styrelse

STYRELSE


Vi har en mycket engagerad styrelse med bred erfarenhet och ett stort socialt engagemang. Styrelsen arbetar efter Svenska Ridsportsförbundets stadgar.

ANNA WALLIN

ORDFÖRANDE

 

Anna bor på Södermalm i Stockholm och arbetar med reklam och kommunikation sedan 16 år tillbaka. Hon kommer ursprungligen från Skåne och är uppväxt på landet med katter, hund och häst – och den härliga doften av natur!


anna.wallin@larameddjur.se

ANGELICA CHRISTIERNIN

LEDAMOT

 

Angelica är verksam inom reklam och marknadsföring där hon arbetat både som marknadsansvarig och projektledare. Angelica har ridit i stort sett hela livet och även ägt häst. Idag har hon hästpaus, men rider så fort tillfälle ges.

 

angelica.christiernin@larameddjur.se

ANNELIE "ANNIS" LANGE

VICE ORDFÖRANDE

Annis har ridit sen hon var fem år. Hon har haft flera egna ponnys och nu hästen Wille som bor hos oss på gården. Annis har jobbat i många olika branscher, restaurang,  barn-TV, barnflicka utomlands, hästbutik och är utbildad hästmassör. Idag är hon delägare i Stockholms Hästbutik. 


annis.lange@larameddjur.se

CAROLA WETTERLUND

LEDAMOT

 

Carola har tidigare arbetat inom både flyg- och fastighetsbranschen, men har även erfarenhet från gymnasiesärskolan. Idag pendlar hon mellan Stockholm och Palma och är en glad nybörjare inom ridning.


carola.wetterlund@larameddjur.se

ULLA TILLGREN

LEDAMOT

 

Ulla har journalistisk bakgrund och har tidigare bland annat varit pressansvarig för Barnombudsmannen under en 10-års period. Idag tar hon varierande uppdrag som frilansskribent inom press och kommunikation med fokus på mänskliga rättigheter. Hon arbetar även som curator och agent för svenska och utländska fotografer. Somrarna ägnar hon mycket tid åt sina odlingar i Stockholms skärgård och på Långholmen. Hon säljer både vilt och odlat grönt till restauranger. Under uppväxten var hennes stora intresse hästar.

 

ulla.tillgren@larameddjur.se

KRISTINA FRYKMAN

LEDAMOT

 

Kristina är civilekonom och är idag chef på en av de större bankerna med över 18 år inom bank och finans. Hon har suttit i flera styrelser inom  den finansiella sektorn och även ideellt. Hon älskar skidåkning och hästar, men är just nu mest aktiv som stöd till ridande dotter.

 

kristina.frykman@larameddjur.se

ANNELI FLYGARE RYDELL

SUPPLEANT

 

Anneli arbetar som biträdande rektor på en skola och är speciellt intresserad av att arbeta med elever i svårigheter. Hon är utbildad gymnasielärare i svenska och engelska. Anneli har växt upp med engagemang i föreningslivet, bland annat i 4H-verksamhet och på Mälarhöjdens ridskola.


anneli.rydell@larameddjur.se