Styrelse

STYRELSE


Vi har en mycket engagerad styrelse med bred erfarenhet och ett stort socialt engagemang.

KRISTINA FRYKMAN

ORDFÖRANDE

 

Kristina är civilekonom och är idag chef på en av de större bankerna med över 18 år inom bank och finans. Hon har suttit i flera styrelser inom  den finansiella sektorn och även ideellt. Hon älskar skidåkning och hästar, men är just nu mest aktiv som stöd till ridande dotter.

 

kristina.frykman@larameddjur.se

ANNA WALLIN

VICE ORDFÖRANDE

 

Anna bor på Södermalm i Stockholm och arbetar med reklam och kommunikation sedan 16 år tillbaka. Hon kommer ursprungligen från Skåne och är uppväxt på landet med katter, hund och häst – och den härliga doften av natur!


anna.wallin@larameddjur.se

ANNELI FLYGARE RYDELL

SEKRETERARE

 

Anneli arbetar som rektor på en skola och är speciellt intresserad av att arbeta med elever i svårigheter. Hon är utbildad gymnasielärare i svenska och engelska. Anneli har växt upp med engagemang i föreningslivet, bland annat i 4H-verksamhet och på Mälarhöjdens ridskola.


anneli.rydell@larameddjur.se

FANNY LEKSELL

KASSÖR

 

Info kommer inom kort.

 

fanny.leksell@larameddjur.se

ULLA TILLGREN

LEDAMOT

 

Ulla har journalistisk bakgrund och har tidigare bland annat varit pressansvarig för Barnombudsmannen under en 10-års period. Idag tar hon varierande uppdrag som frilansskribent inom press och kommunikation med fokus på mänskliga rättigheter. Hon arbetar även som curator och agent för svenska och utländska fotografer. Somrarna ägnar hon mycket tid åt sina odlingar i Stockholms skärgård och på Långholmen. Hon säljer både vilt och odlat grönt till restauranger. Under uppväxten var hennes stora intresse hästar.

 

ulla.tillgren@larameddjur.se

KARIN STRANDBERG

VERKSAMHETSCHEF

 

Som verksamhetschef representerar Karin tillsammans med Hanna Askered verksamhetens ledning.
Mer info om Karin här >>

HANNA ASKERED

RIDVERKSAMHETSCHEF

 

Som ridverksamhetschef representerar Hanna tillsammans med Karin Strandberg verksamhetens ledning.
Mer info om Hanna här >>