Blomstra med Djur

BLOMSTRA MED DJUR


Blomstra med Djur är en naturlig del av vår dagliga verksamhet. Vi erbjuder även privatpersoner och företag att ta emot vårt gröna mobila team för att få er trädgård, uteplats eller balkong att växa och blomstra. Vi verkar för positiva effekter för människor, djur och miljö.


Är du i behov av nya idéer för att skapa en harmonisk utemiljö, få nya blommor och grödor att växa, nya kryddor till köket, trädbeskärning eller få annan praktisk hjälp till er plätt? Då kommer vi gärna till dig. Kanske kan vi bidra med tankar för att gynna din biologiska mångfald?

I denna aktivitet belyser vi vikten av att förebygga och minska miljöpåverkan och hur vi kan bidra positivt till samhället. Lära med Djur arbetar så långt som det är möjligt med att minska den negativa påverkan av naturens tillgångar.

 

Varmt välkommen med din intresseanmälan till info@larameddjur.se

 

 

 

I SAMSPEL MED DJUR

I vår dagliga verksamhet är Blomstra med Djur en naturlig del.

ÖVRIG VERKSAMHET


Idag består Lära med Djur av två inriktningar, en ridverksamhet som vänder sig till barn och ungdomar med funktionsskillnader
samt en daglig verksamhet enligt lagen om särskilt stöd (LSS).

På våra dagliga verksamhet ges chans att göra vad du är bra på, utan stress och med stöd och uppmuntran från kompetent personal. Vi arbetar i en harmonisk gårdsmiljö med hästar och andra djur.  Läs mer >>

På vår harmoniska gård i Vallentuna finns bland annat hästar, kaniner, marsvin och hundar.

Vår ridverksamhet riktar sig till barn, ungdomar samt unga vuxna med funktionsskillnader.