Inför ditt besök

INFÖR DITT BESÖK


Vi bedriver verksamhet både på vardagar och helger och värnar om en lugn och trygg miljö. Kontakta oss därför i förväg för bokning av eventuellt  besök.

Vi har ridverksamhet på gården både på vardagar och helger. Vi ger våra elever möjlighet att delta i ridgrupper, umgås med djur, gå på läger, arbetsträna och utveckla sitt sociala samspel i en stressfri trygg miljö.


DAGLIG VERKSAMHET

Vi bedriver även daglig verksamhet enligt LSS, vardagar hela året om, med undantag för röda dagar samt andra högtidsdagar. Är du nyfiken på vår daglig verksamhet? Det är via kommunen och din LSS handläggare/biståndsbedömare som ansökan sker. Självklart är du välkommen på studiebesök – hör av dig till vår verksamhetschef Karin Strandberg så bokar vi in någon dag.  Lär mer här >>


VID RIDNING

Vi rider i alla väderlekar så klä dig efter väder. Ha på dig oömma kläder, långärmat och skor med klack. Ridning sker både i skogen, på ridvägar samt på utomhusbana.  Att rida med hjälm är obligatoriskt och därför har vi självklart ridhjälmar att låna ut.

ridning_npf
ridlekis_larameddjur

Kalendarium


Ladda ned kalendarium här:

År 2020 (pdf) >>


Ladda ned kalendarium här:

År 2019 (pdf) >>


Org.nr: 802493-7222


Bankgiro: 5328-1887


Plusgiro: 747220-2


Swish: 123 589 45 22