Teckenspråk till häst

Givande aktivitet som lyfter tillvaron samt delta i ett socialt samspel med andra djurvänner som ger kunskap för livet. 

TECKENSPRÅK TILL HÄST


Ett ridläger för döva och hörselskadade. Ridlägret för dig som vill utveckla dina ridkunskaper i en säker miljö med trygga hästar. 


Lära med Djur erbjuder ridlektioner, uteritter och teoretiska lektioner. Syftet är att deltagarna ska få utveckla sig tillsammans med en häst, i en trygg och rolig miljö. Vidare att få genomföra en givande aktivitet som lyfter tillvaron samt delta i ett socialt samspel med andra djurvänner som ger kunskap för livet. 


Ridlägret genomförs vid tre olika tillfällen för att kunna ta emot nybörjare och även mer erfarna ryttare. För att alla deltagare ska få utvecklas så mycket som möjligt under dessa tre dagar kommer det finnas plats för två deltagare på varje läger. 


Vår handledare Beatrice Linné som håller i lägret är CODA (Children Of Deaf Adults) och fullt teckenspråkig. Beatrice har varit verksam med hästar hela sitt liv och har även tävlat i dressyr.

3 dagars ridläger, dagtid

FULLBOKAT
Ålder: Under 15 år
Datum: 16/7-18/7, 3/8-5/8 och 10/8-12/8
Tid: Ridlägret är under dagtid och tiderna anpassas efter ålder.
Pris: Kostnadsfritt, men kräver medlemskap i den ideella föreningen Lära med Djur, 300 kr. Lunch ingår. Eventuella allergier och särskild kost behöver skickas in i god tid.
Plats: Lära med Djur. Ledinge 22, Vallentuna. www.larameddjur.se


Varmt välkommen med din intresseanmälan till: beatrice.linne@larameddjur.se