Hästar

HÄSTAR

Hos oss bor det flera hästar och de flesta vi har i verksamheten är islandshästar. Vi har också några väl utvalda inhyrda vänner och vi presenterar dem alla här nedan i bokstavsordning.

Access Bat du Coeur

Access Bat du Coeur

Access Bat du Coeur, även kallad Wille, är född 2009. Wille är ett svenskt halvblod efter hingsten Heartbeat. Det roligaste Wille vet är att hoppa hinder och gärna i full fart (om han själv får bestämma!). Wille har tävlat upp till 1,30 i hoppning.


Ägare: Annis Lange & Mauro ScoccoAvalon från Solbacken

Avalon från Solbacken

Avalon är dotter till Askur och Gilda. Hon är ett sto född 2015. Hon är mycket social tjej som vet vad hon vill här i livet.


Ägare: Hanna Askered


Askur frá Holtsmúla 1

Askur frá Holtsmúla 1

Askur är gårdens ståtliga hingst. Han är född år 2007 och är pappa till Avalon och Fagna här på gården. Askur är mycket snäll och en dröm att rida.


Ägare: Hanna AskeredFreyja frá Meoalfelli
Askur frá Holtsmúla 1

Brooklyn

Info kommer inom kort.Fagna

Fagna är efter Askur och undan Freyja och föddes våren 2019. Fagna är en härligt positiv och trygg tjej som tycker lika mycket om att vara med sin flock som med människor.


Ägare: Greta Ernman Thunberg

Freyja frá Meoalfelli

Freyja frá Meoalfelli

Freyja är ett sto född 2001. Freyja är en känslig och lättsam häst med rena och fina gångarter. Hon är mjuk i handen och lyssnar som bäst på sitsen. Freyja är privatägd och vi är så glada över att även få ha henne i verksamheten. Freyja fick tillsammans med Askur ett föl våren 2019, fina Fagna.


Ägare: Greta Ernman Thunberg

Gilda från Solbacken

Gilda från Solbacken

Gilda är en pigg dam född 1997. Hon älskar att vara med på det mesta, oavsett om det är en ridtur i skogen eller ett pass på banan. Det bästa hon vet är att bli gosad med. Gilda är mamma till Hannas häst Avalon. Vi är så tacksamma för att vi ibland kan låna Gilda till verksamheten.


Ägare: Familjen RydellIvar

Ivar från Wahlberg

Ivar är en mycket snäll och stabil häst. Han är nyfiken och mycket social. Ivar är privatägd men går också  i verksamheten.


Ägare: Kerstin Blom


Krejka

Munsboro Guess Who


"Gezzy" är född 2007 och kommer från Irland. Hon är en pigg och glad D-ponny som älskar att hoppa.


Ägare: Bianca Lange Scocco

Snædis fra Hjaltastödum

Snædis fra Hjaltastödum

Snædis är ett sto född 1993, således vår äldsta häst på gården. Hon kommer från Island och hennes namn betyder "snögudinna". Snædis är genomsnäll och tycker om att kela. Hon är en riktig klippa och är mycket duktig och inkännande med oerfarna ryttare.


Ägare: Lära med Djur

Tigull frá Stekkjardal

Tigull frá Stekkjardal

Tigull Frá Stekkjardal, även kallad "Tigge", är född i juni 2004 på Island efter hingsten Þristur frá Feti. Han är en cool häst som samtidigt har enormt mycket motor och kraft. Det finns inte mycket som rubbar hans harmoniska förhållningssätt  i världen. Tigge är tidigare tävlad i höga klasser och har fyra fantastiska gångarter.


Ägare: Karin Strandberg

KONTAKTA OSS

    Ledinge 22, Vallentuna

Ridverksamhet: 073-147 07 83

Daglig verksamhet: 070-611 60 61STÖD OSS

Bankgiro: 5328-1887


Plusgiro: 747220-2


Swish: 123 589 45 22


Org.nr: 802493-7222

FÖLJ OSS