Lediga tjänster

LEDIGA TJÄNSTER


Hos oss på Lära med Djur lägger vi stor vikt på att upprätthålla en personalstyrka med lämplig kompetens, bakgrund och personlighet för att bibehålla verksamhetens fantastiska och unika kvalitet. Oavsett vilken tjänst du söker, glöm inte att bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev.

VIKARIE Handledare/Gårds- och stalltjänst

Lära med Djur erbjuder en givande daglig verksamhet för människor med funktionsvariationer inom exempelvis autismspektrum, och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Verksamheten bedrivs med ett salutogent perspektiv, det vill säga att tonvikten läggs på hälsobringande faktorer. Alla ges möjlighet att göra vad de är bra på, utan stress och med stöd och uppmuntran från kompetent personal. Vi har också individuellt anpassade aktiviteter, allt i samspel med djur.


Hos Lära med djur skapas möjlighet att ingå i en gemenskap med en meningsfull tillvaro för att stärka den enskildes känsla av sammanhang och mening. Vi ser att deltagarna utvecklas mycket genom den sociala samvaron och i umgänget med djur.


Du är enormt viktig för oss! Vi är en liten och engagerad arbetsgrupp som tillsammans arbetar med ett härligt gäng deltagare. Du är en ansvarstagande, kreativ person med erfarenhet av att arbeta pedagogiskt med människor med olika funktionsvariationer. Du är bra på att inspirera och engagera människor utifrån deras förutsättningar. Arbetet innebär att ge stöd i det dagliga arbetet med vår målgrupp på en gård i Vallentuna.


I denna mångfacetterade roll behöver du även ha djurintresse eftersom vi arbetar i lantlig miljö med många olika djur. En naturlig del av arbetat är att röra på sig och vara ute i väder och vind tillsammans med vår underbara målgrupp.


Till denna vikarietjänst ser vi främst till personlig lämplighet, men om du även har adekvat utbildning inom vård- och omsorg och/eller NPF och/eller pedagogik är det såklart ett plus. När du är hos oss hoppas vi att du har deltagarna och deras måluppfyllelse i fokus. Fint att du är prestigelös, öppen för nya idéer och andras tankar. Du bör vara trygg i dig själv och kunna ta egna beslut i stunden  samtidigt som du kan samspela och arbeta i grupp. Att du kan vara flexibel och förstå att dagarna kan te sig varierat med tanke på att vi arbetar på en gård med djur. Vidare vill vi att du har roligt hos oss och arbetar med ett naturligt positivt förhållningssätt.


Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser självklart mångfald som en styrka.


Omfattning: Vi hör av oss när vi är i behov av vikarie - ibland med kort varsel.

Lön: enligt ök


Välkommen med din ansökan till info@larameddjur.se